Brussels Vintage Market

Elke eerste zondag van de maand vindt de Brussels Vintage Market plaats in… Brussel! Je vindt er heel wat standen met leuke spullen zoals decoratie, speelgoed, kleding, accessoires, juwelen, vinyl platen, …

Na het shoppen kan je er genieten van een hapje en drankje in het Café des Halles waar er plaatjes gedraaid worden door een retro dj.

Leuk om even de trein te nemen naar Brussel en er een gezellige uitstap van te maken. Een gezellige zondag gegarandeerd!

Praktisch

Waar?

Sint-Gorikshallen, 1000 Brussel

Wanneer?

Elke eerste zondag van de maand. De eerstvolgende editie is dus 1 september. Openingsuren: 12u-19u.

Bron: Brussels Vintage Market

In september vinden er 2 extra edities plaats. Zie meer info hieronder:

Bal de la libération – Bevrijd Brussels Libérée – exposition

Op 4 september 1944 was Brussel in vervoering. De geallieerden bevrijdden Brussel en de bevolking liet zijn emoties de vrije loop.

75 jaar later wordt deze kostbare vrijheid opnieuw gevierd. De Sint-Gorikshallen zijn het decor van een unieke avond met swingmuziek, en -dans en animaties van de jaren ’40, compleet met de juiste aankleding om de toon te zetten.

Je vindt er leuke goodies, een foto & relooking corner en de locatie wordt een hele avond omgetoverd tot een gigantische dansvloer. De meubels en het decor brengen je ook helemaal terug naar die tijd.

Praktisch

Waar?

Sint-Gorikshallen, 1000 Brussel

Wanneer?

Woensdag 4 september van 18u tot 23u.

Bron: Brussels Vintage Market

Brussels Vintage Market – Street- & Sportswear

Naast het vrijheidsbal zal er nog een tweede extra editie plaatsvinden waarbij tweedehands street- en sportswear de hoofdrol zal spelen. In het bijzonder eighties & nineties kledij, wat trouwens weer helemaal hip is dit jaar. Je ziet de stijl vaak terugkomen in nieuwe kledij. Nog beter dus om het tweedehands te scoren. Authentiek en de afvalberg wordt er weer wat kleiner door. 🙂

Praktisch

Waar?

See U, 223, Kroonlaan 1050 Elsene

Wanneer?

15 september 2019, 11 – 19u.

Bron: Brussels Vintage Market

Brengen jullie een bezoekje aan één van de edities? Bij ons staat de Street- & Sportswear editie op het programma. 🙂 Zijn we jullie daar?

Groetjes,

Sarah & Nico

Deel uw mening