Verliefd op vintage

Ons vintage huis

Dat we zelf verliefd zijn op vintage is al lang geen geheim meer. We houden ervan om pareltjes te zoeken voor ons huis. Schuimen samen de rommelmarkten af en plannen regelmatig een bezoekje aan tweedehandswinkels.

2 jaar geleden werden we halsoverkop verliefd op een huis waar onze vintage stijl 100% in past. Eigenlijk waren we zelfs niet op zoek naar een ander huis. We hadden geen verhuisplannen. De advertentie voor dit huis zagen we per abuus voorbijkomen op Facebook en we waren direct verliefd. Op de bezoekdag wisten we, dit is het perfecte huis voor ons! De authentieke tegels, openslaande deuren, het kacheltje in felgroene kleur, … Het stal ons hart.

Woonreportage in Het Nieuwsblad

Toen we verhuisden hebben we besloten om al onze ‘nieuwe’ meubels weg te doen en helemaal voor een vintage interieur te gaan. Vintage kasten, spiegels, deco, bloempotten, vazen, servies, …

Het bijeenzoeken van vintage meubels neemt meer tijd in dan gewoon in een winkel te gaan shoppen, maar achteraf ben je dubbel zo blij met je vondsten.

Emilie Lachaert en fotograaf Geert Van de Velde van Het Nieuwsblad kwamen bij ons thuis langs waar we hen rondleidden door de versschillende ruimtes. Het volledige artikel vond je afgelopen weekend in de weekendkrant en kan je nu ook hier lezen:

Vele groetjes,

Sarah & Nico

Deel uw mening