Wie zijn wij?

Wat meer over onszelf

Hallo!
Het leek ons leuk om wat meer over onszelf te vertellen, zodat jullie weten wie er nu achter Nuniya’s Vintage Home schuilt.

Wij zijn Sarah en Nico, zaakvoerders van Nuniya’s Vintage Home.
Wij houden al jaren van vintage. De zoektocht naar unieke stukken voor ons huis, pareltjes van meubels en decoratie vinden, ons hart gaat er sneller van slaan!
Ons huis is nu min of meer af (alhoewel dat we af en toe wel eens graag veranderen) maar toch willen we graag onze zoektocht verder zetten. Het is nu eenmaal iets dat wij echt héél graag doen.

Daarom hebben we Nuniya’s Vintage Home, een vintage webshop, opgericht. We gaan graag voor jou op zoek zodat je je huis kan inrichten met unieke vintage stukken.

Wie zijn wij?

Sarah – ik heb marketing en communicatie gestudeerd en blog al enkele jaren op nuniya.be. Een plaats waar ik mijn creatief ei kwijt kan en graag alles deel over wat mij interesseert en inspireert. Vintage vondsten, do it yourself projecten, een binnenkijker in ons interieur, gezonde recepten, sportverhalen, …

Ik maak de foto’s van de meubelen en beheer zelf de website en sociale media kanalen. Iets wat ik heel graag doe!

Nuniya's Vintage Home

Nico speurt als geen ander het web af naar unieke stukken. Hij houdt er van om verschillende stijlen te combineren. Samen pikken we de meubelen op in zijn knalgele camionette (als jullie ons zien rijden – zeker eens zwaaien ;-)). Nico zorgt er ook voor dat de meubels klaar zijn voor verkoop.

Samen bezoeken we graag tweedehandswinkels, vintage winkels en rommelmarkten. Zowel in onze buurt als wanneer we op reis zijn.

Op een rommelmarkt in Berlijn…

Waar komt de naam Nuniya’s Vintage Home vandaan?

Nu vragen jullie je misschien af waar de naam Nuniya’s Vintage Home vandaan komt. Wel, Nuniya, is de naam van mijn blog. En eigenlijk is het de Poolse naam van onze mascotte Mica, onze hond. Toen we haar jaren geleden adopteerden uit Polen heette ze al Mica maar we ontdekten dat haar oorspronkelijke naam in het asiel Nuniya was. Ik vond het zo’n leuke naam en besloot toen mijn blog er naar te vernoemen.

Met onze mascotte Mica op pad

Om toch verder te gaan op de naam van mijn blog hebben we voor Nuniya’s Vintage Home gekozen. We hebben bewust voor ‘Vintage Home’ gekozen (en bijvoorbeeld niet ‘Vintage Shop’) omdat we met ons aanbod van vintage meubels en decoratie een echte thuis willen maken van jouw huis. Daarom proberen we de meubels ook telkens aan te kleden met passende decoratie en geven we graag een beeld hoe het in jouw huis zou kunnen staan.

We staan nog maar aan het begin van ons webshop avontuur maar hebben er héél véél zin in!

Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust! 🙂

Vele groetjes,

Sarah en Nico