1. Introductie
  Door een bestelling te plaatsen bij Nuniya’s Vintage Home ga je akkoord met de algemene voorwaarden en termen die gelden voor deze webshop.
 2. Contact
  Nuniya’s Vintage Home, Leuvestraat 232 – 9320 Erembodegem, GSM: 0495/71.56.97, e-mail: info@vintage-home.be, ondernemingsnummer: BE0683.680.150
 3. Intellectuele eigendomsrechten
  De foto’s op de website zijn eigendom van Nuniya’s Vintage Home. Het gebruiken van deze foto’s is niet toegestaan zonder vooraf toestemming te vragen.
 4. Prijzen
  De prijzen vermeld op de website zijn exclusief eventuele verzending. Al onze producten vallen onder de BTW-vrijstellingsregeling.
 5. Producten
  We geven de vintage meubels met plezier een tweede leven maar deze zijn natuurlijk al gebruikt en kunnen dus ouderdomssporen vertonen. De staat van het meubel en eventuele gebruikssporen worden vermeld bij elk product.

  Reservatie
  Een meubel kan 7 dagen voor jou gereserveerd worden. Na 7 dagen zal het meubel terug in de webshop geplaatst worden.

  Bezichtigen en ophalen
  De meubels worden niet verzonden en kunnen enkel opgehaald worden in Aalst.

  Recht tot herroeping
  Nuniya’s Vintage Home neemt producten terug tot 14 dagen na aankoop. Indien je voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht zal je terugbetaald worden binnen de 30 dagen. De koper is zelf verantwoordelijk voor het terugbezorgen van de producten. De kosten hiervan draagt de koper zelf. 
  Het artikel mag niet gebruikt zijn en moet in dezelfde staat teruggebracht worden.

 6.  Betaling
  Bestellingen kunnen betaald worden via de website of cash bij afhaling. 

 7. Jouw persoonlijke gegevens
  Persoonlijke gegevens die wij vergaren worden niet doorgegeven aan derden. Wij gebruiken deze enkel om uw bestelling en betaling af te werken. Je kan er voor kiezen om in te schrijven op de nieuwsbrief. Op elk moment kan je er ook voor kiezen om je uit te schrijven.
  Meer info zie ‘overeenkomst GDPR‘.